Maradék Macikák!

csappanás van- Meg.

Magzásban a legnagyobb ászaink, Anna/Péter/Boldizsár és Pléd/Pokróc/Takaró László exkuzálták magukat (magjukat). Hivatkozván a begyűjtött családtagok által rekvirált (ejnstandolt) élőhelyre, átmenetileg kivonultak a mennyiségi termesztők köréből.

Mindazonáltal: AKI PUNNYAD, AZ CSÍRA!

Mer’aigaz paprikatenyésztő, az posztol! A’elnökileg késztetve, itt a’expozé:

  • legvadabb magok (Galapagos X123B, Chocolate Hab, …) begyűjtve
  • habvágós készség ismét beizzítva (akvárium fűtővel, macskaalom tálcával)
  • “Nógrádi” módszerrel frottír törcsi bevetve
  • thermométer 30°C-ra beállítva

Öt nap után kevés kivétellel siker, a bolyhokból kibogozva földbe kerültek. Stréber genyák után még egy hetet adunk a fontolva haladóknak, asztán a’nnyi, jön a következő generaszijón.

  • Bhut Jolokia, Ch, Hab, Datil, Purple Hatel, Galapagonese tosznak.
  • Scorpion, Scotch Bonet, White Hab, C. Baccatum, Pink Hab, Guallijo Oraneg/Red/Pink Hab. szúrják.

És még elmondanám: a legjobban Hős (Hero) Levente részéről bánt a passzivitás, merhogy az a tálca töltött cucc még mindig előttem van… Lóri ZS palántás stációtól zúz (ld. előző posztyát), ott komoly dolgok fognak kiderülni. LóGábor valszeg ezt a vonalat követi le. Titkos fegyverünk, Fojtyik Dzsí a magyar vonalból derivál, a többiek meg egyenek füvet, azt érdemlik (pontleszaromkinekmikorkellajjelplogbamennifasszom).

Na de! Van egy új attitűd: “ZSELLYKE”, akire a legkarcosabb magokat bíztuk! Mer’akkora önbizalma kerekedett néhány sör elfogyasztása után (időrend: Szatyor 18:00, Bohém 20:30), hogy potentálta önnön magát. Hát hajrá!

 

A szív diktál, a test punnyad. Ön dönt.

a’Elnök

3 hozzászólás a(z) “Maradék Macikák!” bejegyzéshez

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!