Tél/magbörze?

Sziasztok!
A tavalyi nagysikerű magbörze nyomán idén is igények felmerüléséről értesültem a rendezvény iránt.
Érdekelne, hogy ki az, aki érdemben bele tud és akar szállni dologba.
Részünkről piros, esetleg narancssárga habanero (saját termés magja), meg 1-2 tavalyi maradék szem lenne. A keresletünk is csekély, helyszűke és gyerektöbblet miatt, és a csíráztatási időszakban sem tudnánk a paprikákkal foglalkozni.Szóval idén mi minimálban nyomjuk, a tavalyi, a folyosón telelő növények maradnak (a kép nem csak illusztráció :-) ). Azért ha lesz börze, képviseltetjük magunkat!

7 hozzászólás a(z) “Tél/magbörze?” bejegyzéshez

 1. a magbörzén szívesen részt vennék.
  kínálat az alábbi magokból van:
  - bolivian rainbow
  - thai chilli
  - apró -klasszikus macskapöcse alakú- nagyon erős az érés fázisában lila, sárga és narancs, majd végül piros színekben pompázó paprika
  -fresno chilli (ebből csak néhány mag van ~6-8)
  ha lesz börze szívesen megyek
  Fojtyik

 2. És mikor? Én általában délelőtt, vagy matiné időpontban vagyok a legrugalmasabb. Ez Nektek csak hétvégén menne. Munka után egy férjet tudok delegálni, mondjuk nálunk úgyis ő a termelő, de ha egy fél 6-6-s időpontot megbeszélünk, hajlandó vagyok a gyerek kocsmai (szociális) továbbképzésének betudni eme kiemelt alkalmat. :-) Van a Gozsdu udvarban egy kis kocsma, ahova szívesen jártunk, ismerősé, a Szomszéd. Ott tudunk helyet is foglalni. Meg nyílt mostanában egy csomó hely, ami szóba jöhet szintén a Kazinczy romkocsma pláza közelében.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!