Titkos anyag érkezett reménybeli új tagunktól

Tesztjelentés (kódnév: “xi”)

A BKV – mint fedőszerv – alatt működő paprikatermesztő sejt életjelet adott magáról: Nógrádi Zoltán titkosügynökünk ma átvett egy “xi” megjelölésű, ismeretlen anyagot tartalmazó fiolát.

Tesztkommandó

Tesztkommandó

Első körben a Gulág épületében – a fény elől – rejtőzködő bátor csapat tesztelte kis adagokban (Ványi, Szabó, Szőke, Holler, Nógrádi). Mivel semmi élettanilag kritikus hatást nem tapasztaltunk, éles bevetésre indult egy akciócsoport a piacra (Szőke, Lóránt, Holler). A reprodukálhatóság végett mindhárman “babgulyás” teszt procedúrát alkalmaztuk, kb fél evőkanál dózisban. Íme az eredmények:

  • Ízhatás: harmonikus, magyar pusztát idéző, tőrdöfésszerű tanninok
  • Állag: kifogástalan, sóban visszafogott (v.ö. erős pista), könnyen adagolható, homogén, gusztusos
  • Scoville: 100.000 körüli, hatásában azonnali, megszűnésében lineáris

Ajánlás: piac vagy zsírzó látogatásához nélkülözhetetlen, közepes tűzerejű fegyver. Fogyasztásához 3-4 papírzsebkendő javallt, mint kiegészítő.

Fellelhető a gulágvilág 2. irodájában, az akvárium mögötti polcok valamelyikén.

 

Üdv: g (a’elnök)

2 hozzászólás a(z) “Titkos anyag érkezett reménybeli új tagunktól” bejegyzéshez

  1. Tegnap késő este tovább teszteltem az xi-t kiskanál segítségével, nyilván éhgyomorra.
    Néhány apró falat után teljesen lezsibbadt a szájüregem és a torkom, pár perc után pedig a gyomrom is csúnyán megfájdult.
    Úgyhogy a teszt eredménye: MEGFELELT.

  2. A mai napon konzultáltam a gyártóval az anyag helyes tárolását illetően, ennek megfelelően áthelyeztem a gulág hűtőszekrényébe, azon belül is az egyik ajtópolcra. Bárki, aki kedvet kap, fogyassza egészséggel, csak arra figyeljünk, hogy utána visszakerüljön a hűtőbe.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!